A všemu je konec

Ve třídách vysvědčení, v naší školní družině ve všech odděleních, hodnocení celoroční činnosti. Vyhlášení nejlepších v odděleních, vyhlášení nejúspěšnějších skupin v etapové hře, která jednotlivá oddělení provázela celým školním rokem.

A všemu je konec

Hodnocení v odděleních proběhlo právě dnes. K činnosti se vyjadřovala nejen paní vychovatelka, ale i děti si mohly říci svůj názor. Kdo chtěl měl možnost sdělit, co se mu líbilo a co ne. A pak jsme se všichni vrhli na vyhodnocení. Naše zvědavost je velká. Vyhlašovaly se výsledky nejen v celoročním bodování jednotlivců, ale i nejlepší skupiny, které dorazily v celoročním putování do cíle.

V etapové hře 1. oddělení naší školní družiny se na 1. místě umístila 1. skupina – Ledňáčci, 2. místo obsadila 2. skupina Lišky a na 3. místě skončila 4. skupina Sovy. Bodování jednotlivců bylo tentokrát rozděleno na dvě části. Zvlášť pro prvňáky a zvlášť pro druháky, které společně tvořily 1. oddělení. A jak to tedy dopadlo?

1.     třída:
1.     místo Eninger Mikuláš
2.     místo Jakub Stromský
3.     místo Klára Nováková

2.     třída:
1.     místo Platon Khrol
2.     místo Antonín Macourek
3.     místo Lucie Dvořáková

Ve 2. oddělení u Veverušáků se v letošním roce putovalo s lesními skřítky po lese. Úkoly, které děti ve hře plnily, byly ze všech činností školní družiny, především však z přírodovědné činnosti. A nebylo jich málo – výtvarná činnost, pracovně technická, společensko – vědní, literární, ale i tělovýchovná. Děti nejen ztvárnily přírodu a zvířata, ale skládaly i verše a psaly pohádky. Z této oblasti jsme se zúčastnili nejméně 12 přírodovědných soutěží. A jaké jsou výsledky: na 1. místě se umístila skupina 2, na 2. místě skupina 3 a na 3. místě skupina1. Zajímavé a vyrovnané však byly i výsledky v bodování jednotlivců. A jak to dopadlo?

1.     místo – Eliška Dvořáková
2.     místo – Václav Církva
3.     místo – Viktorka Csiriková
4.     místo – Leonardo Chouliaras
5.     místo – Alexandr Emil Balog

Za své dobré výsledky děti obdržely odměny, diplomy za bodování jednotlivců, ale i diplomy v etapové hře. Všichni pak obdrželi Diplom za předvedené znalosti a dovednosti ve školní družině.

Hodnocení probíhalo i ve 3. a 4. oddělení. Ve 4. oddělení děti cestovaly vesmírem a plnily různé úkoly. Obě oddělení vyhodnotila nejen umístění na prvních třech místech v etapové hře, ale i nejlepší jednotlivce v bodování.

Autor:
Vydáno: