Články
Klasikou na vánočním stole je kapr. O tom nemůže být sporu. Většinou se dělá kapr na klasický způsob – obalovaný v trojobalu. Občas prosákne kapr na modro nebo kapr na černo, ale stálící zůstává ten obalovaný. Existuje však strašné množství variant. Dnes to bude tzv. ďábelský způsob. Ale nelekejte se, není to ostré.
Den ode dne se nám přibližují Vánoce, s nimi štědrý den a rozsvícený vánoční stromeček v teplech domova. Pod ním jistě mnoho vytoužených dárečků. I my ve školní družině přemýšlíme nad tím, čím obdarovat své nejbližší. Děti naší družiny dávají přednost vlastnoručně vyrobenému dárku a přání.
Divadelní představení „Sněhová královna“ připravili pro naši družinu a klub „herci z půdy“. Tak si říká skupina dobrovolníků, kteří studují na pedagogické škole v Berouně a věnují se dramatické výchově. Jejich úroveň podání dnešního představení svědčí o tom, že jsou to téměř zkušení profesionálové a že divadlo je vskutku jejich hobby.
Super povídky tentokráte jsou hrdiny kočka a andulky.
Zastávám názor, že recepty musí být rychlé, dobré a s minimálním množstvím použitého nádobí :) Necháte se inspirovat?
první 127 254 381 382 383 384 385 480 575 poslední